dm uveo foto kioske za izradu slika sa mobilnog telefona

Za sve koji vole da fotografišu mobilnim telefonom ali i da te slike izrađuju, dm drogerije u Srbiji uvele su uslugu štampanja fotografija putem cewe foto kioska koji se nalaze u njihovim objektima.

foto kiosk dm drogerie srbija izrada slika sa mobilnog telefona
foto: dm drogeriemarkt Srbija
Digitalna izrada fotografija sa mobilnog telefona za sada je moguća u dve drogerije – u Makedonskoj 44 u Beogradu kao i u Bulevaru Mihajla Pupina 2 u Novom Sadu.
Iz kompanije su za naš portal izjavili da je proces izrade slika putem foto kioska veoma lak, traje od dva do pet minuta i završava se u nekoliko koraka.
Najpre je potrebno odabrati način prenosa fotografija sa telefona na aparat. Nakon što se slike prenesu u sam uređaj, sledi izbor načina izrade, veličine fotografija i količine koja se želi izraditi. Zatim je, na ekranu aparata, potrebno kliknuti na ‚‚dodaj u korpu“ , te na ‚‚kupi odmah“ .
Potom sledi štampanje fotografija koje traje oko 10 sekundi. Sve što je potrebno nakon toga je uzeti račun iz aparata i gotove slike ubaciti u foto kovertu. Plaćanje izrađenih fotografija obavlja se na kasi drogerije.
Cene fotografija kreću se od 30 dinara i zavise od dimenzija i tipa slika (fotografije sa ili bez okvira, kolaž ili portret slike………).
dm drogerie markt jedan je od najvećih lanaca drogerija u Evropi. U našoj zemlji posluje od 2004. godine i danas poseduje 76 objekata širom Srbije.