Delta otvara tržni centar u Bugarskoj – Delta Planet Varna

Srpska kompanija Delta Real Estate je, u partnerstvu sa bugarskom firmom AP Investments, završila akviziciju šoping mola u Varni, gradu na Crnom moru.

delta planet varna tržni-centar-shopping-center-bugarska-delta-real-estate-delta-holding-izgradnja-otvaranje-maj-2018-may-varna-ap-investments-bioskop-moda-brendovi-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Delta Holding
„Naša kompanija nastavlja svoje širenje u oblasti nekretnina. Zadovoljstvo mi je da mogu zvanično da najavim otvaranje još jednog gradilišta u Bugarskoj, zemlji Evropske Unije“, istakla je Zorana Ždrale Burlić, generalni direktor Delta Real Estate-a.
Novi tržni centar u Varni prostiraće se na 110.000 m² i imaće 3 sprata i 3 podzemne etaže za parkiranje, 12 savremenih bioskopskih sala kao i oko 160 lokala. Izvođenje završnih radova na objektu počeće ovih dana a otvaranje se očekuje u maju 2018. godine.
Planirano je da se u njemu nađu i svetski poznati modni brendovi a ono što će ovaj objekat činiti jedinstvenim je zelena bašta smeštena na krovu sa koje će se pružati jedinstven pogled na grad i Crno more.
Bugarski grad Varna drugi je po veličini grad u ovoj zemlji i važan turistički centar.
Projekat Delta Planet Varna vredan je 120 miliona € i razvijaće se zajedno sa kompanijom AP Investments iz Sofije koja poseduje veliki broj investicija u oblasti razvoja nekretnina, zdravstva, trgovine i maloprodaje.