Delta Holding dobitnik priznanja Srpske asocijacije menadžera

Kompanija Delta Holding dobitnik je dve godišnje nagrade Srpske asocijacije menadžera u kategorijama Društveno odgovorna kompanija godine i Najbolji program za razvoj talenata.

delta holding dobitnik nagrade-sam-srpska-asocijacija-menadzera-delta-fondacija-projekti-mladi-lideri-zasad-za-buducnost-belexpocentar-beograd-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Delta Holding
Nagrada je uručena Mariji Desivojević Cvetković, višem potpredsedniku kompanije, na Gala večeri održanoj u Belexpocentru.
Projekat “Mladi lideri” uspešno se realizuje u Delta Holdingu pet godina. Od 2012. godine do danas, na ovaj konkurs za posao prijavilo se više od 15.000 mladih, talentovanih ljudi bez radnog iskustva a zaposlilo se i kroz program prošlo 155 odabranih kandidata.
Jedan od društveno odgovornih projekata koji je prepoznat kao primer dobre prakse je „Zasad za budućnost“. Pokrenut je početkom 2015. godine, sa željom da se pomogne socijalno ugroženom stanovništvu, unapređenjem poljoprivredne proizvodnje u oblasti voćarstva, povrtarstva i uzgoja svinja. Finansijski grantovi dodeljuju se poljoprivrednim preduzećima koja zapošljavaju siromašno stanovništvo, žene sa sela, osobe sa invaliditetom, ili pružaju podršku udruženjima koja zastupaju interese osoba sa invaliditetom. U okviru ovog projekta podržano je 12 organizacija i radno angažovano 165 ljudi.
Srpska Asocijacija Menadžera (SAM) šestu godinu za redom dodeljuje „Godišnje nagrade SAM“-a najboljima u Srbiji. Prestižna priznanja, dodeljuju se menadžerima, kompanijama, pojedincima i inicijativama koje se zalažu za bolje uslove poslovanja, profesionalizaciju menadžerske struke, promociju etičkog i društveno odgovornog poslovanja, razvoj liderstva među mladima, kao i za bolji život svih građana u celini.