Delez Srbija dobitnik priznanja iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu

Povodom obeležavanja Svetskog dana bezbednosti i zdravlja na radu, kompanija Delez Srbija dobitnik je ovogodišnjeg nacionalnog priznanja „ 28. april ” zahvaljujući doprinosima i afirmaciji bezbednosti i zdravlja na radu.

delez srbija dobitnik priznanja iz bezbednosti i zdravlja na radu
foto: Delez Srbija
Povelju „28. april” dodeljuje Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja na osnovu strogih kriterijuma – od broja povreda na radu u protekle tri godine, preko primene akata o proceni rizika, do inovacija i investicija u cilju unapređenja bezbednosti i zdravlja na radu, kao i mnogih drugih.
“Naša najveća vrednost su naši zaposleni, a njihova bezbednost i dobro zdravlje na prvom su mestu u našoj kompaniji. Ova nacionalna nagrada je veliko priznanje i najbolji podsticaj za sve nas da i dalje, primenom visokih standarda i regulative uspešno radimo na unapređenju programa edukacije, razvoja i primene preventivnih mera i inicijativa u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu”, izjavio je Branislav Vuković, direktor tehničkog održavanja i BZR, kompanije Delez Srbija.
Svečana dodela nagrada organizovana je danas, 28. aprila, u prostorijama Radio-televizije Srbije.