Deichmann otvara 3 nove prodavnice u Srbiji

Nemačka kompanija za proizvodnju i prodaju obuće – Deichmann u Srbiji uspešno posluje već osam godina i tokom 2018-te planira da otvori tri nove prodavnice.  

Deichmann u Srbiji dajhman srbija dajhman u srbiji otvaranje prodavnice sniženje -prodajni-objekat-Valjevo-poslovni-rezultati-uspesna-poslovna-godina-cipele-patike-sandale-papuce-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Deichmann
Širom naše zemlje je u 2017. godini prodato oko 870.000 pari obuće što je povećanje od 20 hiljada u odnosu na 2016-tu, saopšteno je iz ove kompanije. Protekle godine povećan je i broj zaposlenih, te sada 197 ljudi radi u njihovim prodavnicama kao i u upravi.
Deichmann u Srbiji danas poseduje 26 prodavnica. Protekle godine otvoreno je pet radnji – u Somboru, Smederevu i Beogradu dok im je u toku ove godine u planu otvaranje tri nove prodavnice.
‚‚Našom ponudom pokrivamo sve uzraste i ispunjavamo zahteve kupaca, stoga naš stalni rast zasnivamo na međusobno izgrađenom poverenju“, istakao je Boris Kopič, generalni direktor kompanije.
Nemačka korporacija Deichmann SE vodeća je kompanija na nemačkom i evropskom tržištu maloprodaje obuće. Samo u 2017. godini grupacija je širom sveta prodala 176,6 miliona pari obuće u svojim radnjama i putem online prodavnica.
Krajem 2017. godine kompanija je posedovala 3.989 prodavnica i 36 web shop-ova i zapošljavala više od 39.500 radnika.
U toku prošle godine otvoreni su prvi prodajni objekti u Francuskoj i Belgiji. U tekućoj godini planirano je otvaranje novih 208 prodavnica širom sveta i modernizacija oko 270 radnji.