Spremite se ljubitelji sporta – stiže Decathlon

Ljubitelje sporta i zdravog života obradovaće vest da jedan od najpoznatijih maloprodajnih lanaca sportske opreme i rekvizita –  Decathlon uskoro stiže i u Srbiju. Otvaranje prva radnje Decathlona u Srbiji očekuje se na proleće 2019. godine u okviru novog Big Fashion parka.

decathlon srbija decathlon u srbiji decathlon beograd decathlon u beogradu big fashion park beograd big cee sport sportska oprema otvaranje 2019 trgovina maloprodaja srbija timp porta
foto: Big Cee, Decathlon
Decathlon je jedan od najvećih lanaca sportske opreme na svetu. Pod krovom njihovih prodavnica može se pronaći oprema za 70 sportskih aktivnosti a pored poznatih robnih marki tu se mogu kupiti i odeća, obuća i dodaci privatnih robnih marki.
Prva Decathlon radnja u Srbiji biće smeštena u okviru novog Big Fashion parka. Prostiraće se na 3.700 kvadratnih metara i biće vodeći zakupac u novom beogradskom šoping prostoru.
Decathlon je osnovan u Francuskoj 1976. godine sa misijom da sport postane dostupniji što većem broju ljudi. Iz tog razloga poseduje preko 1.300 radnji u 46 zemalja koje se prostiru na četiri kontinenta. Od zemalja u okruženju, ovaj lanac prisutan je u Hrvatskoj, Mađarskoj, Rumuniji i Bugarskoj.
Big Fashion park biće novi stambeno poslovni centar koji će obuhvatati površinu od 200.000 kvadrata. Stambeni prostor sastojaće se od 800 jedinica, biće tu i 2.000 parking mesta a komercijalni prostor činiće 50.000 kvadrata. Ovaj kompleks će pešačkim mostom biti povezan sa tržnim centrom Big Fashion koji će se nalaziti neposredno pored njega.