Capitol Park Rakovica dobija Cine Grand bioskop

Ljubitelji sedme umetnosti uskoro će moći da gledaju filmske hitove u novom beogradskom bioskopu. Kompanija MegaCom Film će svoj prvi Cine Grand bioskop otvoriti u Capitol parku Rakovica tokom oktobra.

Cine Grand bioskop capitol-park-rakovica-retail-park-tržni-centar-beograd-oktobar-otvaranje-mcf-megacom-film-6-sala-750-sedišta-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: MegaCom Film
Multipleks bioskop imaće 750 mesta smeštenih u šest sala opremljenih NEC laserskim projektorima poslednje generacije, sertifikovanim JBL i Crown ozvučenjem i Volfoni 3D sistemom, što će doprineti da to bude jedan od najsavremenijih bioskopa u regionu.
U njemu će se održavati i tematske večeri a za verne posetioce priprema se lojaliti program kao i veliki izbor grickalica i pića.

Otvoren prvi Cine Grand bioskop u Srbiji

Domaća distributerska kompanija MegaCom Film, ovaj bioskop otvara u saradnji sa internacionalnim bioskopskim lancem Cine Grand koji već poseduje bioskope širom Sjedinjenih Američkih Država, Bugarske i Rumunije.
U planu je otvaranje još nekoliko bioskopa u našoj zemlji a predstavnici ove kompanije istakli su da intenzivno rade na njihovoj realizaciji.