Poljska kompanija CCC postala globalni partner UNICEF-a

Poljski lanac obuće CCC i UNICEF potpisali su trogodišnje partnerstvo (2019-2021) koje će doprineti UNICEF-ovom globalnom radu za decu, zaštiti i poštovanju njihovih prava.

Poljska kompanija CCC postala globalni partner UNICEF-a ccc obuća humanitarna organizacija unicef deca pomoć biciklisti trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Ilustracija, Mabel Amber – Pexels

U okviru partnerstva „CCC tim za UNICEF“ , svaki kilometar biciklista CCC tima, na trkama i treninzima, u razmeri 1 USD = 1 kilometar, pokazuje poljskoj kompaniji koliko novca će biti donirano kroz sportske aktivnosti biciklista.

Kao znak solidarnosti sa partnerstvom, biciklisti će nositi plave narukvice i dresove sa logoom ove humanitarne organizacije, čime će promovisati UNICEF-ovu misiju vožnje kao promene za decu.

Ova saradnja je ujedno jedinstvena jer je to prvo sportsko partnerstvo sa biciklističkom grupom u istoriji UNICEF-a.

UNICEF je globalna humanitarna organizacija koja radi za decu u 190 zemalja i teritorija nekim na svetu i pomaže svakom detetu da sanja velike snove i dostigne svoj puni potencijal, dok se ujedno brine da deca budu zdrava i da dobiju bolje obrazovanje.