Bili smo na predstavljanju brenda CCC shoes&bags u Srbiji i imali neobičan zadatak

Poznati poljski brend za cipele i torbe CCC shoes&bags nedavno je otvorio svoju dvanaestu prodavnicu u Srbiji i povodom toga rešio da se domaćim medijma predstavi na neobičan način.

Bili smo na predstavljanju brenda CCC shoes&bags u Srbiji i imali neobičan zadatak ccc srbija cipele patike torbe prodavnice ada mall krusevac sremska mitrovica trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: CCC shoes&bags Srbija

Naime, predstavnici sedme sile imali su poseban zadatak – da odaberu obuću koja im se najviše sviđa a potom i da se nađu u ulozi manekenki i manekena i svima predstave šta su izabrali.

Među manekenima bili smo i mi – predstavnici timp portala. Moramo vam priznati da nije bilo lako izabrati obuću za 10 minuta, koliko smo imali na raspolaganju, jer je prodavnica poprilično velika a i asortiman je zaista raznovrstan.

Inspektor Blaža i glumica Maja Šuša pomogali su nam u odabiru pravih komada, dok smo uživali i u modernim zvucima violine za koje je bio zadužen Golden Noise duo.

Naš domaćin bila je i Dragana Jeftenić, marketing menadžer za Srbiju, koja nas je detaljno upoznala sa ovim brendom, tradicijom i njihovim daljim planovima.

“Ponosni smo na činjenicu da smo za relativno kratko vreme uspeli da otvorimo lanac prodavnica u našoj zemlji. Pokrili smo skoro sve delove Srbije i Beograd kao glavni grad. Cilj nam je da nastavimo u tom pravcu i da budemo lideri i na srpskom tržištu kada je u pitanju naš asortiman”, istakla je Dragana.

CCC u svojoj ponudi ima preko 70 marki obuće i torbi a zahvaljujući raznim modelima i stilovima, kupci u njoj mogu pronaći cipele za svaku priliku – od onih elegantnih za posebne događaje, preko kožnih neformalnih cipela do udobne sportske obuće marki Sprandi, Reebok, Puma, Adidas ili Skechers ili onih namenjenih najmlađima – cipele sa slikama dečjih idola iz Disney crtanih filmova.

Ova kompanija širom sveta ima preko 1.560 radnji, godišnje proda preko 50 miliona cipela i ostvari obrt od preko   1 200 000 000 evra. Njihovi predstavnici ističu i da danas za njih radi preko 15.000 ljudi i da su prepoznatljivi i po društveno odgovornom poslovanju. Pored rasta u Srbiji u planu im je i dalje širenje u zemljama kao što su Rusija, Rumunija, Bugarska.

Bili smo na predstavljanju brenda CCC shoes&bags u Srbiji i imali neobičan zadatak ccc srbija cipele patike torbe prodavnice ada mall krusevac sremska mitrovica trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: CCC shoes&bags Srbija

Planovi u Srbiji

U narednom periodu planira se  modernizacija i digitalizacija ali i priprema se uvođenje e-commerce u našoj zemlji, rečeno je na jučerašnjem predstavljanju.

Nedavno otvorena prodavnica u beogradskom Ada mall-u predstavlja njihovu prvu premium radnju u Srbiji, koja je ujedno i najveća jer se prostire na preko 1.200 m².

Do kraja godine planiraju da otvore još dve prodavnice u našoj zemlji – u Kruševcu i Sremskoj Mitrovici.