Srpski proizvodi osvojili medalje na sajmu hrane u Rusiji

Na jednom od najvećih sajmova prehrambene industrije u Rusiji – Prodexpo 2018 u Moskvi, proizvodi kompanije Carnex osvojili su pet zlatnih i jednu srebrnu medalju na takmičenju za najbolje proizvode.

Carnex-osvojio-medalje-na-sajmu-u-Moskvi-prodexpo-2018-moskva-rusija-nacionalni-štand-srbije-zlatna-srebrna-medalja-trgovina-malorpodaja-srbija-timp-portal
foto: Carnex
U cilju promocije potencijala domaće privrede, podrške izvoznicima i povezivanja s inostranim partnerima a u okviru nacionalnog štanda Srbije, svoje proizvode predstavilo je 15 kompanija iz naše zemlje,
„Nagrade koje su naši proizvodi osvojili na svetski poznatoj izložbi prehrambene industrije predstavlja veliko priznanje ne samo za našu kompaniju već i za Srbiju. To je potvrda da naša zemlja ima vrhunske proizvode koji ispunjavaju najviše svetske kriterijume kvaliteta“, istakli su predstavnici ove kompanije.
Na samoj manifestaciji organizuju se i poslovni susreti proizvođača, izvoznika i distributera, kao i predstavnika trgovinskih lanaca. Ovogodišnji sajam, koji se održao na više od 100.000 m², posetile su desetine hiljada ljudi koji su se upoznali proizvodnim programom više od 2.000 izlagača iz 63 zemlje.