Capitol park u Zaječaru otvara se na proleće 2019. godine

Britanska kompanija Poseidon grupa planira da na proleće 2019. godine otvori svoj peti retail park u Srbiji – Capitol park u Zaječaru.

capitol park u zaječaru otvaranje proleće 2019 retail park tržni centar capitol park poseidon grupa izgradnja trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Poseidon grupa

Novi tržni centar biće smešten u blizini centra grada, na uglu ulica Čupićeve i Đure Salaja. Obuhvataće 6.500 m² prodajnog prostora a u njemu će se naći 18 prodavnica domaćih i internacionalih brendova.

Neke od radnji u kojima će preko 60.000 stanovnika ovog grada moći da kupije su Jysk, Opposite, Đak sport, Lilly, LC Waikiki, New Yorker, Deichmann, Sinsay i drugi.

“U Capitol park u Zaječaru biće uloženo oko 10 miliona evra a biće otvoreno i oko 300 radnih mesta u fazi izgradnje i 150 do 200 nakon otvaranja. Odluka da investiramo u Zaječar proistekla je, između ostalog, iz njegove povoljne centralne lokacije u borsko-zaječarskom okrugu i činjenice da ovakav prodajni kompleks ne postoji u ovom delu Srbije”, istakao je direktor kompanije Džejms Gan.

Ova kompanija u našoj zemlji već poseduje tržne centre u Šapcu, Somboru i Beogradu, dok su radovi na izgradnji retail parka u Leskovcu otpočeli ove godine.