5 novih radnji otvara se u Captiol Parku Rakovica

Svoj prvi rođendan, Capitol Park u Rakovici proslaviće 25. oktobra otvaranjem pet novih lokala. Tako će se postojećim brendovima u ovom retail parku pridružiti i Fashion & Friends Outlet, Intersport, Opposite, Koton i restoran Lunch Express. 

capitol park rakovica otvoren capitol park u rakovici 19-oktobar-defacto-Srbija-cinegrand-bioskop-lc-waikiki-dis-epik-park-poseidon-group-retail-park-tržni-centar-trgovina-malopordaja-srbija-timp-portal
foto: Poseidon Group

Pored otvaranja novih lokala, rođendansko slavlje počinje u 16 sati kada će najmlađi posetioci moći da se druže sa animatorima, maskotama, klovnovima, mađioničarima a u 20 časova održaće se koncert Tropico benda.

Ovaj tržni centar otvoren je 19. oktobra prošle godine na mestu nekadašnje fabrike guma „Rekord“.

Prostire se na preko 20.000 m², poseduje više od 700 parking mesta a u njemu je smešteno 30 lokala domaćih i internacionalnih brendova.

Pre nekoliko meseci objavljeno je da otpočela izgradnja druge faze, ukupne površine 2.300 m².

„Trudimo se da na različite načiine zadovoljimo želje i potrebe naših posetilaca i to radimo kroz nova otvaranja, zabavne sadržaje i mnoge druge aktivnosti. Capitol Park mreža se širi i tokom 2019. godine imaćemo još novih otvaranja“, istakao je direktor korporativnih komunikacija Poseidon grupe u Srbiji Džejms Gan.

Iz kompanije Poseidon group su saopštili i da se na proleće 2019. godine očekuje otvaranje Capitol Parkova u Leskovcu i Zaječaru kao i da je plan da do kraja 2020. godine bude ukupno deset ritejl parkova u ovoj mreži.