Napreduju radovi na izgradnji Capitol Parka Sombor

Gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović i direktor Poseidon grupe Džejms Gan, obišli su radove na izgradnji Capitol parka Sombor čije je otvaranje planirano za septembar 2017. godine.

capitol park sombor poseidon group napreduju radovi na izgradnji
foto: Poseidon Group, Capitol park Sombor
Prema rečima investitora – Poseidon grupe, projekat je vredan 10 miliona evra i obuhvata površinu od 3.300 m². Tržni centar će se sastojati od tri odvojene zgrade u okviru kojih će biti i market diskontnog lanca Lidl, čije se otvaranje očekuje u 2018. godini, a ukupna površina parka i marketa iznosiće 5.800 m².
Pored Lidla, Somborcima će u šoping centru na raspolaganju biti 10 poznatih međunarodnih i domaćih brendova među kojima su Deichmann, Takko, DM, C&A i drugi.
‚‚Capitol park Sombor je za nas važna investicija s obzirom da se jedan raniji privredni subjekt konačno revitalizuje u potpuno drugom smislu i dobija ambijentalno uređenje koje će biti savremeno i moderno“, istakla je gradonačelnica Golubović.
‚‚Novi tržni centar opsluživaće stanovnike grada Sombora i okolnih mesta što je ukupno više od 100.000 ljudi. Otvaranjem maloprodajnog parka otvoriće se i 100 novih radnih mesta i time povećati posao u lancu distribucije za robu i usluge koji će se distribuirati u 10 prodavnica. Sve će to značajno doprineti poslovanju lokalnih preduzetnika, firmi i ljudi zaposlenih u ovom delu Srbije“, naveo je Džejms Gan.
Poseidon grupa u našoj zemlji posluje više od 10 godina. Pored tržnog centra u Šapcu, otvorenog 2014. godine, kompanija trenutno gradi i dva nova retail parka – Capitol park Rakovica i Capitol park Sombor a u planu je i izgradnja Capitol parka Leskovac.

Pročitaj i:

Beograd dobio Capitol Park u Rakovici

Otvoren Capitol Park Sombor