Capitol Park Sombor proslavio prvi rođendan i najavio dolazak novih brendova

Prvi ritejl park u Somboru – Capitol park Sombor, danas je obeležio svoj prvi rođendan i najavio proširenja tokom 2019. godine.

capitol park sombor prvi rođendan tržni centar retail park sombor novi brendovi nove radnje proširenje poseidon group kupovina shopping trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Capitol Park Sombor
Tržni centar se nalazi u centru grada, u Štrosmajerovoj ulici 28 i prostire se na 3.300 m². U njemu je smešteno devet prodavnica domaćih i internacionalnih brendova.
Direktor korporativnih komunikacija kompanije Poseidon Group, koja je investirala i nastavila da upravlja ovim parkom, Džejms Gan izrazio je veliko zadovoljstvo prvom godinom poslovanja.
„Stanovnici Sombora i okoline učinili su Capitol Park centralnim mestom za porodičnu kupovinu i zabavu u gradu. Radujemo se budućem proširenju ovog ritejl parka koje će podrazumevati dolazak novih brendova”, dodao je Gan.
Ovo je drugi po redu završen projekat Poseidon grupe u Srbiji koja poseduje i tržne centre u Beogradu i Šapcu. Izgradnja novih ritejl parkova u Leskovcu i Zaječaru biće završena na proleće 2019. godine sa ciljem da do kraja 2020. godine na teritoriji Srbije bude ukupno 10 ovih ritejl parkova.