Capitol Park u Šapcu proslavio 5. rođendan a u maju stiže u Leskovac i Zaječar

Prvi ritejl park u Šapcu – Capitol Park Šabac je 18. aprila obeležio jubilarni, peti rođenan uz otvaranje prodavnice domaćeg modnog brenda “Panter” i zabavni program za sve posetioce. 

Capitol Park Šabac H&M nefa nameštaj otvaranje rođendan tržni centar retail park šabac poseidon group modni brend h&m otvaranje c&a new yorker takko lc waikiki rođendan trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Poseidon grupa

Građani Mačve već pet godina imaju priliku da kupuju u ovom ritejl parku, a predstavnici tržnog centra ističu da se uspeh krije u osluškivanju potreba kupaca i unapređivanju miksa zakupaca.

„Mi smo od 2014. godine povećali broj brendova u šabačkom ritejl parku a nastavićemo i da osluškujemo želje i potrebe naših potrošača i da se trudimo da im u svakom trenutku pružimo jedinstveno iskustvo porodične kupovine i zabave“, istakao je Džejms Gan, direktor Poseidon grupe u Srbiji.

Povodom pet godina uspešnog poslovanja, za posetioce ritejl parka je priređeno rođendansko slavlje koje se sastojalo od celodnevnog zabavnog programa, popusta u prodavnicama i muzičkog koncerta.

Britanska kompanija „Poseidon Group“, koja je u Srbiji prisutna od 2004. godine, nastavlja da investira u srpsko tržište i najavljuje otvaranja Capitol ritejl parkova u Leskovcu i Zaječaru u maju ove godine.

Pročitaj i:

Capitol park u Zaječaru otvara se na proleće