Capitol Park Šabac postao bogatiji za nove radnje – H&M i Nefa

Svoj četvrti rođendan, Capitol Park Šabac proslavio je otvaranjem dve nove radnje. Time je ovaj tržni centrar postao bogatiji za prodavnicu modnog brenda H&M i salon nameštaja Nefa.

Capitol Park Šabac H&M nefa nameštaj otvaranje rođendan tržni centar retail park šabac poseidon group modni brend h&m otvaranje c&a new yorker takko lc waikiki rođendan trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Capitol Park Šabac
Pored popusta u radnjama, posetioci su mogli da uživaju u celodnevnom zabavnom programu kao i koncertima Sare Jo i Abba Real Tribute benda.
“Osluškivanjem potreba posetilaca prilagođavali smo način poslovanja, usluge i miks zakupaca tokom protekle četiri godine. Ponosni smo što je jedan od najpoznatijih modnih brendova H&M postao deo našeg centra, ali i na činjenicu da nam i novi brendovi na tržištu, kao što je Nefa, ukazuju poverenje”, istakao je Džejms Gan, direktor kompanije Poseidon Group u Srbiji, koja je vlasnik ovog tržnog centra.
Zahvaljujući proširenju, Capitol Park Šabac sada poseduje 15 radnji. Pored novih prodavnica, Šapčani u njemu mogu pronaći i radnje New Yorkera, Sport Visiona, Deichmanna, Takko fashiona, C&A, Tempo market i drugih.
Kompanija Poseidon Group u Srbiji već poseduje tri tržna centra – u Šapcu, Somboru i Rakovici. U pripremi su projekti retail parkova u Leskovcu i Zaječaru, čije se otvaranje očekuje naredne godine.