Capitol park Rakovica otvara svoja vrata 19. oktobra

Najveći retail park u Beogradu, Capitol park Rakovica, otvoriće svoja vrata svim zainteresovanim posetiocima u četvrtak, 19. oktobra, celodnevnim programom koji počinje u 10 sati.

capitol park rakovica otvaranje-19-oktobar-cinegrand-bioskop.lexington-dženan-lončarević-poseidon-group-retail-park-tržni-centar-trgovina-malopordaja-srbija-timp-portal
foto: Capitol Park Rakovica
Novi tržni centar izgrađen je na mestu nekadašnje fabrike guma “Rekord” i prostire se na 25.000 m². U njemu će biti zastupljeno više od 30 lokala donaćih i svetskih brendova među kojima su Deichmann, dm drogerie, Jysk, New Yorker, Dis, Đak, Terranova i drugi.
Ono što ovaj retail park izdvaja od ostalih je i prvi Cine Grand bioskop u Srbiji koji poseduje šest sala i opremljen je savremenom tehnologijom za prikazivanje novih filmskih ostvarenja.

Capitol Park u Rakovici je otvoren

Organizatori su, tokom popodneva, za najmlađe posetioce pripremili zanimljive sadržaje dok će svi kupci imati priliku da uživaju i u nastupima dečije filharmonije, Dženana Lončarevića i Lexington benda.
Kompanija „Poseidon group“ je zajedno sa partnerom, belgijskom kompanijom „Mitiska REIM“, investirala 30 miliona evra u gradnju ovog tržnog centra. Capitol park Rakovica je njihov treći objekat u Srbiji, nakon retail parkova u Šapcu i Somboru dok je otvaranje četvrtog, u Leskovcu, u pripremi i očekuje se naredne godine.