Nove radnje u oktobru stižu u Capitol Park Rakovica

Najmlađi retail park u Beogradu – Capitol Park Rakovica, od jeseni će zauzimati veću površinu ali i postati dom za čak pet novih radnji.

capitol park rakovica otvoren capitol park u rakovici 19-oktobar-defacto-Srbija-cinegrand-bioskop-lc-waikiki-dis-epik-park-poseidon-group-retail-park-tržni-centar-trgovina-malopordaja-srbija-timp-portal
foto: TiMP portal
U toku je izgradnja druge faze tržnog centra ukupne površine 2.300 m² a otvaranje ovog dela šoping kompleksa očekuje se na jesen.

Novi brendovi koji će, od oktobra, svoje mesto zauzeti u ovom retail parku su Fashion &Friends Outlet, Intersport, Koton i Opposite Shoes, a biće otvoren i Lunch Express restoran.

Ovaj tržni centar otvoren je 19. oktobra prošle godine na mestu nekadašnje fabrike guma „Rekord“. Prostire se na preko 25.000 m² a u njemu je smešteno 30 lokala domaćih i internacionalnih brendova. U okviru retail parka nalazi se i prvi Cine Grand bioskop u Srbiji.
“Zahvaljujući našem stabilnom poslovanju na srpskom tržištu, interesovanje novih zakupaca je veliko i u rekordnom roku ćemo otvoriti fazu dva. Ponosni smo na činjenicu da je za manje od osam meseci Capitol Park Rakovica postao novi centar zabave i porodične kupovine za stanovnike ove već i okolnih opština”, istakao je direktor Poseidon grupe u Srbiji, Džejms Gan, sumirajući pozitivne rezultate poslovanja u Rakovici kao i značaj proširenja retail parka.
Podsećamo da su protekle godine u Srbiji otvorena dva Capitol Parka u Somboru i upravo ovaj u Beogradu. Početkom juna ove godine otpočela je i izgradnja tržnog centra u Leskovcu a investitori planiraju da do 2020. godine bude otvoreno ukupno deset Capitol Parkova širom zemlje.