Novi Capitol parkovi stižu u Leskovac i Zaječar

Britanska kompanija Poseidon Group saopštila je danas da će proširiti svoju mrežu tržnih centara u Srbiji tokom 2018. godine, izgradnjom i otvaranjem dva nova tržna centra – Capitol Parka u Leskovcu i Capitol Parka u Zaječaru.

capitol park leskovac capitol park zajecar Srbija izgradnja otvaranje jesen 2018 2019 poseidon-group-retail-park-tržni-centar-trgovina-malopordaja-srbija-timp-portal
foto: Capitol Park Rakovica
Ovi gradovi, smešteni na jugu i istoku Srbije, dobiće prve moderne prostore za kupovinu u narednom periodu. Investicije će biti vredne oko 15 miliona eura a u njima će posao naći oko 240 ljudi.
Capitol Park Leskovac biće otvoren krajem ove godine a samo u prvoj fazi izgradnje prostiraće se na oko 6.500 m² prodajnog prostora.
Više o ovom tržnom centru pročitajte OVDE.
Početkom 2019. godine očekuje se da prve kupce dočeka i Capitol Park Zaječar koji će se nalaziti u centru grada i obuhvatati oko 9.000 m² maloprodajnog prostora.

Do 2020-te, 10 Capitol Parkova u Srbiji

Pored otvaranja novih, očekuje se i proširenje postojećih tržnih centara.
Tako u Capitol Park Šabac na proleće stiže i švedski modni brend H&M. Pored njega, u ovaj tržni centar useliće se još tri nove prodavnice.
Krajem 2018. godine beogradski Capitol park Rakovica biće proširen za 2.150 m² i zaosliće još 60 ljudi.
„Za tri godine otvorili smo tri retail parka i zaposlili preko 800 ljudi. Plan naše kompanije je da izgradi 10 ovakvih tržnih centara do kraja 2020. godine na srpskom tržištu i investira u druge vrste nekretnina na regionalnom nivou“, izjavio je Džejms Gan, direktor kompanije Poseidon Srbija.