Café Doncafé i u BIG Fashion tržnom centru

Ljubitelji kvalitetnog espressa i ostalih napitaka od kafe, biće u prilici da uživaju u ambijentu još jedne cafe Doncafé kafeterije na prvom spratu BIG Fashion tržnog centra.

Kafeterija Cafe Doncafe BIG Fashion Beograd Karaburma-trzni-soping-centar-shopping-center-kupovina-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Strauss Adriatic (Marius Melestu – Strauss Romania; Michael Strauss – osnivač i vlasnik kompanije Strauss Group; Siniša Daničić – generalni direktor kompanije Strauss Adriatic)
Enterijer novog kafea odiše kafom a svi njegovi elementi uvodiće posetioce u inspirativni svet najomiljenijeg napitka na planeti, na jedinstven Doncafé način.
Ovo je druga Doncafé kafeterija, pored postojeće u UŠĆE šoping centru, otvorene 2014. godine.
Cafe Doncafé uvek donosi inovacije, te će svi ljubitelji kafe imati priliku da uživaju i isprobaju najnovije svetske trendove u konzumaciji kafe a vešti baristi pripremaće crteže na peni, u šoljici kafe, u latte art tehnici.
U ponudi ovog kafea nalaziće se napici iz espresso kategorije kao i tradicionalna kafa, instant mix napici, kokteli na bazi kafe i kafa za poneti. Pored kafe, posetioci će imati priliku da uživaju i u svežim i ukusnim salatama, sendvičima i dezertima.
Nova kafeterija biće otvorena svakog dana u nedelji od 10h do 22h.