Otvoren prvi bioskop novog bioskopskog lanca u Srbiji

Beogradski filmofili su 19. oktobra dobili novo mesto u kom mogu da uživaju u kinematografskim ostvarenjima domaće i strane produkcije. Premijerom filma „Geostorm“ otvoren je bioskop Cine Grand MCF u okviru tržnog centra Capitol Park Rakovica.

otvoren Cine Grand bioskop capitol-park-rakovica-tržni-centar-beograd-oktobar-mcf-megacom-film-6-sala-750-sedišta-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Cine Grand MCF
Novi multipleks bioskop poseduje 750 mesta smeštenih u šest sala, opremljenih NEC laserskim projektorima nove generacije, JBL ozvučenjem i modernom tehnologijom za gledanje 3D filmova.
Distributerska kompanija MegaCom Film je ovaj bioskop otvorila u saradnji sa internacionalnim lancem Cine Grand. U planu je otvaranje još nekoliko bioskopa u našoj zemlji a predstavnici ove kompanije izjavili su da rade na njihovoj realizaciji.
“Ono što naš bioskop čini jedinstvenim je, pre svega, tehnika koju koristimo za prikazivanje filmova. Želeli smo da bioskopsku zabavu podignemo na viši nivo i ispratimo svetske trendove”, istakao je Zoran Stanković, izvršni direktor kompanije Cine Grand MCF.
Ljubavna i kožna sedišta, repertoar sa preko petnaest filmova u više od 30 termina i lojaliti programi koji će članovima obezbediti različite pogodnosti, svakodnevno će okupljati ljubitelje sedme umetnosti.
Pored filmskih premijera u planu je da ovaj bioskop bude domaćin kulturnih događaja, festivala i tematskih večeri.