Letnja zabava za mališane u beogradskom šoping centru

Atrijum beogradskog Big Fashion šoping centra, svakog četvrtka i subote od 5. jula do 11. avgusta, postaće mesto za zabavu mališana.

big dečije leto big fashion beograd tržni centar šoping centar 5 jull 11 avgust četvrtak subota radionice predstave za decu una saga serbica trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Big Fashion
Kreativne i edukativne radionice, ples i predstave, održavaće se od 16 do 20 sati u okviru manifestacije Big dečje leto koju je podržao i UNICEF. Ova organizacija će u tržnom centru imati i štand na kom zainteresovani mogu donirati novac za programe koji se sprovode u našoj zemlji.
„Leto je period kada imaju više slobodnog vremena, pa ih stalno treba animirati i učiniti im svaki trenutak zanimljivim. Pored toga što upoznaju nove drugare, deca će imati mogućnost da kvalitetno provedu raspust i u gradu“, rekla je jedna mama osmogodišnje devojčice.
Plesni spektakl grupe Una Saga Serbica
Posetioce ovog tržnog centra, u nedelju 8. jula, očekuje nastup plesne trupe Una Saga Serbica. Muzičko-scenski spektakl u kom će se spajati različiti elementi kulturnog nasleđa sa ovih prostora, počinje u 18 sati.