Kompanija Big CEE postala novi vlasnik Aviv Parka Pančevo

Big šoping centri postali su novi vlasnici prvog retail parka otvorenog u Srbiji – Aviv Parka u Pančevu. Ugovor, kojim je kompanija preuzela 100% vlasništva nad ovim tržnim centrom, potpisan je 6. septembra.

Aviv Park Pančevo big cee srbija novi vlasnik big shopping centers aviv arlon big fashion big novi sad decathlon srbija trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Aviv Park Pančevo, Big CEE
Aviv Park Pančevo izgradila je izraelska kompanija Aviv Arlon a prve kupce ugostio je 2011. godine.
Ovaj tržni centar smešten je u srcu Pančeva i obuhvata prostor od 28.000 m². U okviru njega nalazi se CineStar bioskop, McDonald’s restoran, Dis supermarket kao i prodavnice brojnih domaćih i internacionalnih modnih brendova među kojima su C&A, Takko, H&M, New-Yorker, DM, Deichmann.
„Poslujemo u Srbiji više od 11 godina, želimo da ovde ostanemo još mnogo godina i nameravamo da se širimo u velikom stilu. Stoga, nastavljamo da rastemo u okviru svih naših centara a uz to sprovodimo i mnoge nove projekte. Počinjemo sa razvojem dodatnog prodajnog, poslovnog i stambenog prostora a o svim novim projektima i planovima ćemo blagovremeno obavestiti javnost“, istakao je Robert Jahav, generalni direktor kompanije Big CEE Srbija.
Podsećamo da je kompanija Big CEE Srbija februara 2017. godine preuzela od kompanije Plaza Centers, tada još uvek u izgradnji, tržni centar Big Fashion koji je otvoren aprila prošle godine. Pre nekoliko meseci saopšteno je da je u planu i proširenje ovog šoping centra u okviru kog će svoje mesto zauzeti i prva Decathlon prodavnica u Srbiji. Pored ovog tržnog centra, kompanija u svom vlasništvu poseduje i novosadski Big šoping centar.