Gomex podržao zrenjaninsku Biciklijadu i vršački Grožđenbal

Proteklog vikenda, širom Vojvodine održane su brojne zanimljive manifestacije. Među njima su i zrenjaninska „Biciklijada 2017“  kao i vršački „Grožđenbal“  koje je podržala i trgovinska kompanija Gomex.

biciklijada zrenjanin grožđenbal vršac kompanija gomex trka-kroz-vojvodinu-bicikl-dani-berbe-grožđa-vršac-2017-gomex-prodavnice-vojvodina-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Gomex
Zrenjanin je u subotu bio domaćin „Biciklijade 2017“, događaja u okviru „Trke kroz Vojvodinu“ koja je startovala je 15. septembra u Novom Sadu. Takmičari su nakon Bačke Palanke, Vrbasa, Bečeja, Novog Bečeja i Melenaca stigli i u Zrenjanin. Pored odraslih i veliki broj mališana učestvovao je na ovoj manifestaciji demonstrirajući svoje veštine na Trci puževa i u okviru poligona spretnosti. Pored same trke, posetioci su imali priliku da upoznaju i tradiciju biciklizma u ovom vojvođanskom gradu.
Manifestacija u čast grožđa, vina i vinograda, koja se u Vršcu proslavlja duže od pola veka, „Dani berbe grožđa“ održana je od 14. do 17. septembra. Jubilarni, 60-ti Grožđenbal posetilo je oko 150.000 ljudi iz cele zemlje a ova tgrovinska kompanija je obezbedila poklone za „Miss Dana berbe grožđa“ i njene pratilje, za najkreativnije maske na dečijem maskenbalu kao i za one koji su uhvatili kupone bacane iz aviona tokom poslednjeg dana ovog događaja.