Novi brendovi stižu u zrenjaninski Aviv Park

Jedan od najvećih retail parkova u Vojvodini – Aviv Park Zrenjanin, uskoro će postati dom za nekoliko novih brendova. Radovi na dogradnji centra su u toku a neki od novih zakupaca u ovaj tržni centar useliće se već u oktobru.

Aviv Park Zrenjanin Novi brendovi stižu u zrenjaninski Aviv Park bagljaš novosadski put jysk otvaranje oktobar novi brendovi dogradnja trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Aviv Park Zrenjanin
Svoje mesto u ovom zrenjaninskom tržnom centru naći će nekoliko novih zakupaca sa kojima su pregovori u toku.
Jedan od njih je i danski lanac nameštaja i opreme za uređenje doma, JYSK, koji će se uselti u nekadašnji lokal Tehnomanije. Ova radnja prostiraće se na 1.180 m² a očekuje se da prve kupce dočeka u oktobru.
Pored toga, u toku su radovi na proširenju jednog od objekata te će Aviv Park Zrenjanin povećati svoju površinu za dodatnih 620 m².
“S obzirom na interesovanje koje vlada među brendovima, kako međunarodnim tako i domaćim, planiramo da sledeće godine proširimo postojeće kapacitete”, istakli su predstavnici kompanije Aviv Arlon.
Podsećamo da je zrenjaninski retail park otvoren krajem oktobra 2015. godine. U njemu je svoje mesto zauzelo pedesetak poznatih brendova, među kojima su Dis, h&m, C&A, dm, Takko fashion, New Yorker i drugi. U okviru tržnog centra nalazi se i bioskop Cinestar Zrenjanin.