Pančevački tržni centar dobija novo ime

Tržni centar Aviv Park Pančevo ovog vikenda postaje deo porodice Big šoping centara u Srbiji i , samim tim, dobija novo ime – BIG PANČEVO.

Aviv Park Pančevo BIG PANČEVO big cee srbija novi vlasnik big shopping centers aviv arlon big fashion big novi sad decathlon srbija trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Arhiva, Big Pančevo

Kako bi se obeležio ovaj događaj, u samom tržnom centru će 11. i 12. maja, biće održane različite aktivnosti – muzički i plesni nastupi, zabava za najmlađe posetioce deo su programa koji očekuje sve goste „BIG proslave“.

U subotu, 11. maja, u 15 sati, program će svečano otvoriti gradonačelnik Pančeva, Saša Pavlov, dok će se nakon njega na bini pojaviti voditeljka Sanja Marinković i članovi Lexington benda, koji će zajedno izvući dobitnika automobila u okviru Big nagradne igre.

Zabavni program se nastavlja u 16 sati koncertom Lexington benda koji će izvesti neke od svojih najvećih hitova, među kojima su i pesme „Dobro da nije veće zlo“, „Miris karmina“, „Prišla“ i druge.

Dan kasnije, u nedelju, 12. maja, od 18 sati, posetioci BIG PANČEVO šoping centra moći će da uživaju u muzičko-scenskom spektaklu plesne trupe Una Saga Serbica.

Podesećamo da se Aviv Park Pančevo, koji za vikend zvanično dobija novo ime – BIG PANČEVO, nalazi se u srcu ovog vojvođanskog grada a posetioci u njemu mogu pronaći veliki broj prodavnica domaćih i stranih brendova, kao i bioskop CineStar.

Ovaj tržni centar sagradila je kompanija Aviv Arlon a on je prve kupce dočekao 2011. godine, postavši tako prvi ritejl park u Srbiji.

Sptembra 2018. godine, izraelska kompanija Big Cee postala je novi vlasnik šoping centra koji obuhvata prostor od 28.000 m².

Osim pančevačkog centra, ova kompanija u Srbiji poseduje i tržne centre BIG FASHION u Beogradu, BIG u Novom Sadu, dok se otvaranje beogradskog BIG FASHION Parka, čija je izgradnja u toku, očekuje ove godinu.