Moćan prirodni antioksidans u novoj liniji voda

Domaći brend Aqua Viva nedavno je proširio svoj portfolio i lansirao nove funkcionalne vode bogate vitaminima, mineralima i polifenolima.

Najmoćniji prirodni aksidans u novoj liniji voda Aqua Viva Protect Aqua Viva Relax Aqua Viva Care knjaz miloš trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Ilustracija, Pexels

Portfolio novih vitaminskih voda čine: Aqua Viva Protect sa ukusom borovnice i aronije, Aqua Viva Relax sa ukusom zelene jabuke i grejpfruta i Aqua Viva Care sa ukusom limete.

Sve one vode sadrže 100% preporučene dnevne doze vitamina C i 50% preporučene dnevne doze vitamina i minerala koji su specifični za svaki proizvod.

Njihova prednost su i polifenoli – najmoćniji antioksidansi iz prirode, koji igraju ključnu ulogu u održavanju zdravlja i vitalnosti, zbog čega ih još nazivaju i magični molekuli.

Sami polifenoli doprinose održavanju i jačanju imuniteta, smanjuju umor i iscrpljenost, poboljšavaju raspoloženje, čuvaju mladalački izgled kože i pospešuju lepotu i zdravlje kose.

Prema rečima predstavnika ovog brenda, ove vode namenjene su svima koji se 0svakodnevno trude da brinu o svom zdravlju i hidrataciji organizma.