Otvorena Aksa u Novom Pazaru

Trgovinski lanac dečijih radnji – Aksa Kids Mega Store je, u subotu 14. oktobra u 10 sati, otvorio novu prodavnicu u Novom Pazaru, u ulici Čerkez mahala br. 2.

Aksa Novi Pazar Aksa u Novom Pazaru Čerkez-Mahala-2-Srbija-otvorena-14-oktobar-decije-radnje-lanac-odeca-obuca-kozmetika-hrana-igracke-za-decu-bebe-Keprom-grupa-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Aksa kids mega store
Trinaesta radnja u Srbiji, i petnaesta u okviru prodajnog lanca, u svom asortimanu ima sve što je potrebno mališanima od rođenja do njihove 12. godine (odeću, kozmetiku, hranu, igračke…).
“Kao jedan od najvećih maloprodajnih lanaca u oblasti proizvoda za bebe i decu, nastavićemo da pružamo podršku roditeljima i mališanima. Uzimajući u obzir podatak da je Novi Pazar jedan od gradova u kojima se rodi najviše beba u Srbiji, bez sumnje smo na pravom mestu”, istakla je na otvaranju Jelena Stančić, PR menadžer kompanije
Na otvaranju prodavnice Aksa u Novom Pazaru najmlađe su uz muziku zabavljali klovnovi, animatori i maskote.
Predstavnici kompanije su u subotu posetili Ginekološko-akušersko odeljenje Opšte bolnice Novi Pazar i darovali poklone svim bebama rođenim u petak 13. oktobra.