Darovane prve bebe rođene širom Srbije

Trgovinski lanac dečije i bebi opreme, Aksa Kids Mega Store, na samom početku 2018. godine darovao je prvorođene bebe u gradovima u kojima ima svoje prodavnice.

aksa-darovala-prvorodjene-bebe-u-2018-godini-poklon-vaucer-za-kupovinu-proizvodi-za-bebe-beograd-novi-sad-nis-kragujevac-krusevac-cacak-novi-pazar-zrenjanin-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Ilustracija, Pexels
Poklone, koji su sadržali proizvode za bebe i vaučere za kupovinu u njihovim radnjama, dobile su prvorođene bebe u Novom Sadu, Kragujevcu, Čačku, Nišu, Kruševcu, Zrenjaninu, Šapcu i Novom Pazaru, kao i prve bebe koje su na svet došle u pet beogradskih porodilišta –  Višegradskoj, Narodnom frontu, Zvezdari, Zemunu i Lazarevcu.
„Darivanje prvorođenih beba u novoj godini je tradicija koju sa ponosom negujemo, čime dajemo skromni doprinos borbi za povećanje nataliteta u našoj zemlji“, istakla je Jelena Stančić, menadžer za odnose sa javnošću kompanije Aksa.
U vreme novogodišnjih praznika ova kompanija donirala je i paketiće deci iz ugroženih kategorija. Tako su krajem prošle godine, poklone dobili najmlađi članovi Saveza slepih iz Kragujevca, deca članovi Organizacije slepih i slabovodih iz Zrenjanina i predškolci i učenici od prvog do četvrtog razreda OŠ „Sveti Sava“ iz Šapca u kojoj se školuju deca sa posebnim potrebama.