Aksa otvorila prvu radnju u Banja Luci

Lanac dečijih radnji iz Srbije – Aksa Kids Mega Store, u subotu 13. maja otvorio je prodavnicu u Banja Luci, u ulici Ive Lole Ribara 4, na prvom spratu Tržnice.

Aksa Banja Luka
foto: Aksa
Trinaesta radnja u okviru ovog maloprodajnog lanca prostire se na 700m2 prodajnog prostora. U njenom asortimanu nalazi se sve za mališane od rođenja do njihove 12. godine (odeća, kozmetika, hrana, igračke………).
‚‚Čast nam je da posle više od 22 godine poslovanja prvu Aksu izvan teritorije Srbije otvorimo baš u Banja Luci. Trudićemo se da iskustvo koje imamo prenesemo i na tržište Bosne i Hercegovine i svojom ponudom pružimo podršku roditeljima i onima koji će to tek postati“ , izjavila je Jelena Stančić, PR menadžer kompanije.
Otvaranje prodavnice u Banja Luci obeleženo je uz muziku, poklone i animacije a najmlađe su zabavljali i klovnovi, mađioničari i maskote.
Predstavnici kompanije su u subotu posetili i Kliniku za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske i darovali poklone svim bebama rođenim u petak 12. maja.