Pripreme za školu i u Forum šoping centru

U niškom Forum šoping centru će, u susret novoj školskoj godini, od 28. avgusta do 3. septembra biti organizovana akcija Back to School u okviru koje će se održati brojne zanimljive aktivnosti.

back to school forum niš šoping-cenatr-shopping-center-deca-đaci-početak-škole-radionica-drfeelgod-radionica-zdravo-dete-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Forum shopping center
U subotu, 2. septembra sa početkom u 18 časova održaće se jednočasovna radionica ‚‚Zdravo dete“ u okviru koje će đaci će imati priliku da se druže sa doktorom Sašom Plećevićem (dr Feelgood) kao i da se edukuju o značaju zdrave ishrane i fizičke aktivnosti.
U okviru radionice, mališani će se zabaviti kroz kuvanje, kviz znanja, igre i vežbanje. Cilj programa je da se pred početak nove školske godine roditeljima i deci ukaže na značaj zdrave i uravnotežene ishrane kao i redovne fizičke aktivnosti. Stoga će mališani, zajedno sa dr Feelgood-om, praviti zdrave obroke, na osnovu dodira i ukusa prepoznavati vrstu hrane, upoznati svet sporta i učestvovati u interesantnom kvizu.
‚‚U današnje vreme, kada smo u skladu sa brzim načinom života, skloni i takvoj hrani, važno je da decu podsećamo na to koliko je takav način ishrane loš za njih. Cilj mi je da im pokažem da za kratko vreme i sami mogu da pripreme zdrav obrok“, istakao je Dr Feelgood.
Kao uvertiru za druženje sa ovim popularnim doktorom, u subotu u prepodnevnim satima, multidisciplinarna škola “School&School”  predstaviće program robitike kroz druženje za LEGO robotima. Pro Mens će za ovu priliku pripremiti prezentaciju dečije aritmetike a u okviru same akcije Back to School u pojedinim radnjama biće obezbeđeni i popusti.