Na modnom druženju Ariel predstavio novi proizvod

Modnom revijom i panel diskusijom, održanim u jednom beogradskom hotelu, brend Ariel predstavio je nove kapsule za pranje odeće.

Ariel-3-u-1-kapsule-za-pranje-veša-modna-revija-modni-panel-verica-rakocevic-bosko-jakovljevic-ines-jankovic-modni-panel-asok-murti-pranje-vesa-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Ariel
Na modnom panelu, na kom su učestvovali profesorka Visoke tekstilne strukovne škole Ana Aksentijević Jelić i stilista Ašok Murti, diskutovalo se o savremenim načinima čuvanja i održavanja odeće.
Nakon toga usledila je modna revija na kojoj su svoje kreacije predstavili Verica Rakočević, Ines Janković i Boško Jakovljević.
Ovo modno druženje, ujedno je bilo i povod za predstavljanje novog proizvoda koji je namenjen lakšem održavanju odeće.
Zahvaljujući savremenim inovacijama, pranje veša podignuto je na viši nivo što je uticalo i na kreiranje Ariel 3 u 1 kapsula. One se sastoje od tri komore u kojima je brzo rastapajući saržaj a koji je odvojen sve dok se ne aktivira u samom pranju.
Istraživanje koje je kompanija P&G nedavno sprovela, pokazalo je da skoro svaki drugi čovek (46%) smatra da je pranje odeće dosadno. Čak 45% njih kaže da je za obavljanje ovog posla potrebno izdvojiti dosta vremena dok je svaki treći ispitanik (35%) izrazio mržnju prema ovom kućnom poslu.
Kapsule su jednostavne za upotrebu i ne prave nered jer se stavljaju direktno u bubanj veš mašine kako bi pružile maksimalnu moć čišćenja, štiteći boju odeće uz zadržavanje njene beline.