Patike koje su osvojile Anu Ivanović stižu u Srbiju

Velike zvezde svetskog sporta Lionel Mesi, Paulo Dibala i Pol Pogba, ali i uspešni model Kendal Džener prvi su imali priliku da isprobaju Ultraboost 19, novi model patika za trčanje brenda adidas.

Patike koje su osvojile Anu Ivanović stižu u Srbiju adidas ultraboost 19 patike za trcanje srbija trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: adidas

Njima se nedavno pridružila i bivša teniserka i jedna od naših najuspešnijih sportistkinja Ana Ivanović, koja je model isprobala trčeći pored reke u našem glavnom gradu.

Ana je tom prilikom poručila da je od izuzetne važnosti da uvek nastavimo dalje, da se iz dana u dan usavršavamo i unapređujemo.

Sa ovim stavom slaže se i fudbaler Paulo Dibala.

„Trčanje i treninzi predstavljaju veliki izazov za naše telo. Međutim, sa patikama kao što su ove u mogućnosti sam da pomeram svoje granice i unapređujem sopstvene performanse“, rekao je mladi Argentinac.

Rekreativno trčanje u grupi, nadmetanje sa drugim članovima ekipe, ali i sa samim sobom, tera trkače da konstantno budu bolji, brži, izdržljiviji.

Stoga se više od hiljadu njih udružilo sa dizajnerima brenda adidas kako bi kreirali nove patike za trčanje.

Rezultat te saradnje je Ultraboost 19, model čiji je cilj da udobnošću i efikasnošću trkačima pruži neophodnu snagu i samopouzdanje.

U srednjem sloju novog modela upotrebljeno je 20 odsto više „boost“ pene nego kod ranijih silueta, što povećava povrat energije prilikom svakog koraka.

Interesantno je da je ovaj model u Americi i Kini rasprodat za manje od sedam minuta, a u našu zemlju stiže 21. februara.

Pročitaj i:

Otvorena prva adidas radnja u Novom Sadu