adidas u Srbiji organizuje još jedan trening dan za žene

Treći po redu trening dan za žene, adidas Three ways to create, zakazan je za subotu 17. novembar, u Kluzu, na adresi Masarikova 4. Treneri i joga majstori će od 10 do 18:30 sati, sve zainteresovane dame voditi kroz fizičke aktivnosti tokom više od 20 besplatnih treninga.

adidas u Srbiji organizuje još jedan Three ways to create dan trening dan za žeme kluz beograd 17 novembar trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: adidas

Ova manifestacija je tokom prethodne dve godine okupila više od 1.000 učesnica, koje su se, uz savete i vođenje instruktora, upoznale sa trendovima u vežbanju.

Ovogodišnje izdanje biće osveženo novim spinning treniznima, jedinstvenom konceptu koji spada u najpopularnije kardio treninge na svetu i namenjen je svim damama, bez obzira na godine i nivo fizičke spremnosti.

Učesnice će imati priliku da same izaberu trening različitog intenziteta – blaži (joga ili pilates), jači (kardio vežbe snage i izdržljivosti) i najintenzivniji (boks i kik boks) i vežbaju i u više termina.

Pored toga, joga instruktorka Katarina Batuta, osmisliće kombinaciju Dynamic Vinyasa joga asana.

„Dobro je poznato koliku moć joga ima, kako na fizičko, tako i na psihičko zdravlje vežbača. Moj cilj je da osnažim žene i dodatno kod njih povećam svest o tome koliko je vežbanje važno za zdravlje. Zato pozivam sve dame da nam se pridruže jer ću svima onima koje su na početku svog joga puta pokazivati jednostavnije asane, dok za iskusnije pripremam malo ozbiljnije, napredne poze“, rekla je Katarina.

Nakon odabranih treninga, održaće se izazovi za devojke koje žele da se takmiče.

U pauzama između vežbanja, planirano je opuštanje u Refuel zoni dok će se za kreiranje muzičke liste za trening pobrinuti DJ-evi Sonja Pavlica i Aleksandra Duende.

Broj mesta za prisustvovanje na ovom sportskom događaju je ograničeno, a prijave su otvorene do 15. novembra u 20 časova.

Ovogodišnji trening dan za žene okupio je preko 500 pripadnica lepšeg pola koje su, u čak 25 termina, vežbale sa poznatim fitnes instruktorima, poput Katarine Višekrune, Vanje Brnjašić, Nede Andrić, Mine Stojiljković i Emila Pavelkića.