Beograd dobio klub ljubitelja trčanja

Popularni sportski klub koji okuplja ljubitelje trčanja širom sveta – Adidas Runners, nedavno je osnovan i u Beogradu, čime se naša presonica pridružila Londonu, Parizu, Tokiju i drugim metropolama koje su već deo ovog sportskog pokreta.

adidas runners beograd trkački-pokret-klub-ljubitelja-trčanja-trčanje-sport-adidas-treninzi-radionice-maraton-tašmajdan-marko-tomić-nikola-miljković-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Adidas
Treninzi i radionice biće besplatni i realizovani uz nadzor profesionalnih i stručnih trenera. Cilj je da, kroz pažljivo osmišljen program, svako ima priliku da ostvari svoje trkačke ambicije.
„Mi smo zajednica, prijatelji, porodica i trkači. Za nas ovo nije još jedan vid rekreacije, već istinska filozofija života. Želimo da među naše članove primimo sve istomišljenike i nebitno nam je da li neko iza sebe ima pet, šest maratona ili je na samom početku. Važno je da nas spaja isti cilj a to je želja da budemo najbolja verzija sebe“, istakao je Marko Tomić, kapiten ovog tima.
Planirano je da se treninzi održavaju na zanimljivim lokacijama a dinamičnost celom projektu daće i različiti sadržaji koje je osmišljava tim stručnjaka-trenera. Kako bi se uklopio u tim, svakom članu će se pristupiti individualno, u skladu sa trenutnom fizičkom spremnošću, a na raspolaganju će imati i profesionalne savete o zdravlju.
„Ono što nas čini posebnim su česta druženja, ispunjena dobrom muzikom, zabavom i zanimljivim sadržajima koje ćemo organizovati. Najviše se radujemo putovanjima na maratone širom sveta i povezivanju sa ostalim AR zajednicama“, najavio je prvim članovima Adidas Runners Beograd zajednice Nikola Miljković, jedan od trenera.
Na tročasovnoj proslavi povodom osnivanja trkačkog pokreta, održanoj 9. septembra na stadionu Tašmajdan, okupilo se preko 200 ljubitelja trčanja.
Više informacija o ovom klubu, treninzima i načinu učlanjenja, mogu se pronaći u zvaničnoj Fejsbuk grupi Adidas Runners Beograd.