Poznati se ponovo našli u u đačkoj klupi

Proteklog vikenda se u ambijentu srednje Grafičke škole u Beogradu održao zanimljiv događaj povodom predstavljanja novog Ozweego modela patika koji je tom prilikom okupio poznate ličnosti i mlade kreativce koji su bili deo Ozweego Hub-a.

Poznati se ponovo našli u u đačkoj klupi adidas ozweego patike srbija događaj predstavljanje grafička škola beograd trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: adidas Srbija

Među zvanicama su se našli glumci Miodrag Dragičević, Slaven Došlo, Miloš Petrović, zatim pevačica Sara Jovanović, kao i Instagram i Youtube zvezde Lea Stanković, Jenni Martin, Milan Maglov i mnogi drugi.

Kako je nova školska godina počela, a veliki broj đaka se vratio u klupe, Sara, Slaven i Miodrag iskoristili su priliku i prisetili se svojih đačkih dana.

“Vrlo brzo sam shvatio da, ako na početku škole pokažeš inicijativu, onda kasnije možeš da se izvlačiš i ne učestvuješ toliko u školskim aktivnostima. Kad sam upisivao srednju imao sam plan da celo prvo polugodište samo učim i zakucao tu svoju poziciju dobrog učenika, kako bih onda mogao da se bavim stvarima koje stvarno volim i koje me zanimaju”, otkrio je Slaven.

Sara Jo se prisetila da kada je krenula u prvi osnovne još uvek je živela u Rimu i da su tamo postojale uniforme, tako da nije mogla da bude preterano kreativna u odabiru garderobe, te da su jedino su patike mogle da daju neki final touch.

„Nisam se previše opterećivao oko oblačenja tog prvog dana škole. Sećam se da smo drugari i ja bili jako uzbuđeni što polazimo u prvi razred i to mi je jedna od lepših uspomena”, rekao je Miodrag i dodao da nikad nije bio nestašno dete već vrlo miran i poslušan.

Dolazak na događaj u Grafičku školu ih je na trenutak vratio u detinjstvo ali iako školske dane pamte kao lep period, sve troje se slažu da se ne bi vraćali u te dane.