adidas Originals predstavio nov model patika

Inspirisan poznatim modelom patika iz devedesetih godina, tim adidas Originals dizajnera kreirao je nov model – P.O.D. system, koji je od 16. avgusta dostupan i u našoj zemlji.

adidas Originals predstavio novu P.O.D. system siluetu adidas pod patike srbija trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: adidas Originals
Dizajnerski tim je želeo da sačuva prepoznatljive detalje iz prošlosti koje bi, uz podršku najnovijih tehnologija, preneo na viši nivo.
Izbor dizajnera i inspiracija za novi model bila je patika EQT Cushion 2, iz ’95-te. Ona je prvo bila rastavljena, a zatim ponovo sastavljena u novi P.O.D-S3.1 model.
„Mi imamo sjajnu istoriju ali i neverovatnu budućnost, a P.O.D. system je idealna komunikacija između ova dva perioda“, rekao je Nik Galvej, predsednik dizajnerskog tima, objasnivši da je u potrazi za inspiracijom ponekad dobro pogledati u prošlost, ali ne i zadržati se tamo.
Ovaj model patika već su ponele mnoge domaće poznate ličnosti među kojima su pevačica Sara Jo, glumci Bojan Perić i Slaven Došlo, košarkaši Vanja Marinković i Branko Lazić. U Srbiji je ova silueta dostupna u crnoj i sivoj boji za muškarce, kao i u boji lavande za žene.