Ada Mall otvara svoja vrata 24. maja

Ljubitelje šopinga obradovaće vest da će novi beogradski tržni centar – Ada Mall, svoja vrata za sve posetioce otvoriti već 24. maja.

Tržni centar Ada Mall otvara se u maju ada mall radnicka beograd ada mall beograd ada mall otvaranje maj ada mall brendovi nike kiehls reserved hm gtc trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Ada Mall

Šoping centar se nalazi u Radničkoj ulici, preko puta kupališta Ada Ciganlija.
Pešaci će u Ada Mall moći da uđu iz Radničke i Visoke ulice, dok će automobilima moći da se uđe iz Paštrovićeve i Visoke ulice.

U ovom tržnom centru će se prvi put u Srbiji pojaviti brendovi The Body Shop, Piazza Italia, Kiehl’s, Lee Cooper.

Pored ovih ekskluzivnih brendova, u Ada Mall -u će se naći i prodavnice robnih marki koje su kupcima u Srbiji već dobro poznate – Reserved, h&m,  CCC, Nike, Under Armour, Springfield, Terranova i mnoge druge kao i još jedan Starbucks kafe u Beogradu.

Kada je reč o marketu, posetioci će svakodnevne potrebštine moći da pronađu u Maxi supermarketu.

Ono po čemu će se ovaj tržni centar razlikovati od ostalih je i premium food court – Merkada, koji će biti smešten na trećem spratu a u kom će moći da se probaju gastronomski specijaliteti različitih svetskih kuhinja.

Pored kupovine i raznih zabavnih sadržaja posetioci će imati prilike da predah od šopinga potraže na velikim terasama, ukrašenim zelenilom i cvećem, uz osveženje i pogled na jezero.

Na dan otvaranja pripremaju se različita iznenađenja i pogodnosti za kupovinu.

Ada Mall će biti otvoren svakog dana od 10 do 22 sata, a parking se neće naplaćivati.