Ada Mall predstavljen na Međunarodnom sajmu građevinarstva

Novi projekat kompanije GTC, šoping centar Ada Mall, predstavljen je na izložbi „ Dani arhitekture – Beograd budućnosti “ koja se održava u okviru Međunarodnog sajma građevinarstva SEEBBE 2017.

Ada Mall GTC Serbia-Ada-Ciganlija-novi-soping-mol-shopping-mall-trzni-centar-otvaranje-2018-medjunarodni-sajam-gradjevinarstva-izlozba-dani-arhitekture-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal-
foto: GTC Serbia
Novi tržni centar prostiraće se na preko 34.000 kvadratnih metara i ponudiće Beogradu i Srbiji brendove kojih do sada nije bilo u našoj zemlji. Nova šoping destinacija imaće pet spratova komercijalnog prostora i tri nivoa podzemnog parkinga sa oko 1000 parking mesta, povezanih u jednu celinu.
‚‚Ada Mall je prvi šoping centar najnovije generacije, koji će biti izgrađen preko puta Ade Ciganlije i u skladu sa svim svetskim standardima. Sam oblik mola izveden je iz oblika jezera, prati konfiguraciju terena, što se reflektovalo ne samo na oblik i dizajn zgrade, već i na izbor materijala koji predstavljaju kombinaciju stakla i gipsa u boji, prekrivenog vertikalnim drvenim elementima, zelenim zidovima, terasama i vrtovima“ , izjavio je Arn Vilems, predstavnik kompanije GTC za region.
Otvaranje ovog savremenog šoping centra planirano je za poslednji kvartal 2018. godine.