Novi beogradski tržni centar ovog vikenda postaje Zen Oaza

Ovog vikenda, od 12. do 14. jula, šoping centar Ada Mall organizovaće zanimljiv događaj i postati Zen Oaza – oaza mira i opuštanja, sa programom koji će posetioce uvesti u novi svet naspram užurbane svakodnevice.

otvoren ada mall trzni centar beograd radnicka ada ciganlija trgovina maloprodaja srbija timp portal n
foto: timp portal

Zbog svoje arhitekture koja je obla, prirodna, zbog dizajna i lepote prirodnog okruženja, tržni centar Ada Mall će u saradnji sa „Holističkom akademijom Maya“ okupiti stručnjake iz masaže, akupunkture, ajurvede, vrsne poznavaoce tehnika za opuštanje i oslobađanje o stresa, prirodne kozmetike i holističke nege.

Program će biti podeljen u tri zone – Relax, Handmade i Active.

Relax zona će se nalaziti odmah pri ulazu u šoping centar i biće mesto na kome će moći da se probaju masaže, proveri zdravlje i nivo stresa i sazna kako biti srećniji i ispunjeniji.

Na drugom spratu biće smeštena Handmade zona u kojoj će se crtati mandale, fraktale, saznavati kako kristali mogu pomoći da se osećamo bolje i koji nakit od kristala vam pristaje.

U ovom kutku šoping mola biće iznenađenja za decu, igara i prilike da se istraže kreativni potencijali kroz crtanje, igranje i kreativne radionice.

Active zona će biti na terasi, gde će se pred zalazak sunca držati otvoreni časovi joge, tai čija, disanja i opuštanja.

Sve ovo pratiće nežna muzika kirtan bendova, violine, udaračkih instrumenata i gonga, poručuju iz Ada mall-a.